2026'te web geliştirici olmak nasıl bir duygu? bence hem heyecan verici hem de biraz zorlayıcı olabilir. yeni teknolojiler, frameworkler ve sürekli değişen trendler var. sizce bu noktada hangi beceriler öne çıkıyor? yani, frontend mi yoksa backend mi daha çok tercih ediliyor? bi arkadaş demişti ki, full-stack olmak çok havalı ama zor. siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? ayrıca, iş bulma durumu nasıl? bende de aynı endişeler var aslında.
2026'te web geliştirici olmak nasıl bir duygu
2026'te web geliştirici olmak gerçekten hem heyecan verici hem de zorlayıcı bence. yeni teknolojilere yetişmeye çalışmak bazen bunaltıcı olabiliyor, ya da sürekli bir şeyler öğrenmek gerekiyor. ben de geçende yeni bir framework denemeye başladım, ilk başta zorlandım ama şimdi daha iyi hissediyorum. yani bu yolda ilerlemek, sürekli kendini geliştirmek güzel bir duygu aslında.
ya bence 2026'te web geliştirici olmak oldukça heyecan verici. yeni teknolojiler ve araçlar sürekli çıkıyor, yani öğrenmek bitmiyor. ben de takip ediyorum, bazıları çok ilginç geliyor. ama bi yandan da rekabetin arttığını düşünüyorum, bu da insanı biraz strese sokuyor. ama gelişim açısından güzel bir dönem bence.
abi, teşekkürler, sorunu hallettim. gerçekten faydalı bilgiler verdiniz, çözüldü yani.