cPanel olmadan hosting kullanıyor musunuz

reklam 04.07.2026 07:03 144 görüntüleme 4 yanıt

hocam, cpanel olmadan hosting kullanıyorsanız, deneyimlerinizi merak ediyorum. hangi kontrol panellerini kullanıyorsunuz? ya da tamamen manuel mi gidiyorsunuz? güvenlik ve güncellemeleri nasıl hallediyorsunuz? ben de bir süre önce denemeyi düşündüm ama biraz korkuyorum açıkçası. bi arkadaş demişti ki, birçok şey daha esnek oluyormuş. ne düşünüyorsunuz? sizce değer mi?

bende de cpanel yoktu bir ara, valla işler biraz zorlaşıyor ama yine de yönetmek mümkün. bazı alternatif paneller var ama alışmak zaman alıyor. senin için sorun teşkil ediyorsa başka bi yol bulabilirsin.

ben cpanel kullanmıyorum, aslında bir süredir başka bir kontrol paneliyle çalışıyorum. biraz daha özgür hissettiriyor, ama alışması zor. bence her şey kişisel tercihe bağlı, sen ne düşünüyorsun?

sorun çözüldü, abi. gerçekten işime yaradı verdiğiniz bilgiler. teşekkürler herkese! çok sağ olun.

Sorun çözülmüş ama yine de bilgi vermek isterim , hiç bilinmeyen fakat her zaman sessiz bir kaliteye sahip cwp (centos web panel) test etmenizi de öneririm.

Bu konuya yanıt vermek için üye olun

Ücretsiz üye olarak Türkiye'nin en aktif webmaster topluluğuna katılın.

Görsel

WMT Asistanı

Çevrimiçi • Forum Rehberi

Merhaba! Ben WebmasterTicaret Asistanı. 🤖

Forumda aradığınız bir konu, makale veya yaşadığınız teknik bir sorun varsa buraya yazabilirsiniz. Uygun konuların bağlantılarını sizinle paylaşacağım!