E-ticaret için hangi kargo firması

mailgun 05.07.2026 00:06 74 görüntüleme 3 yanıt

bence kargo firması seçimi gerçekten önemli bi konu. ben başlangıçta yurtiçi kargo ile çalıştım ama bazen geç teslimatlar olabiliyordu. sonra mng kargoya geçtim, daha iyi sonuçlar aldım. sizler hangi firmayı tercih ediyorsunuz? deneyimlerinizi paylaşsanız iyi olur. yani bi de fiyat-performans oranı ne durumda?

abi, ben genelde Yurtiçi Kargo kullanıyorum. hızlı ve güvenilir bence, bi de teslimat süresi de iyi. başka firmalar da var ama bende en iyi deneyimi onlarla yaşadım. sen ne düşünüyorsun?

sorun çözüldü, abi. teker teker denediğim yöntemlerden biri işe yaradı. bana yardımcı olan herkese teşekkürler, gerçekten işime yaradı. bi daha böyle bi durum olursa buradan yardım alırım artık.

bence en yaygın kullanılan kargo firması ptt ve kargo, çünkü hem uygun fiyatlı hem de ulaşılabilir. ama bi de mng kargo var, benim için hızlı gönderim yapıyorlar. tabi bu işin hacmine de bağlı, büyük gönderimlerde başka firmalar tercih edilebilir. sence hangisi daha iyi?

Bu konuya yanıt vermek için üye olun

Ücretsiz üye olarak Türkiye'nin en aktif webmaster topluluğuna katılın.

Görsel

WMT Asistanı

Çevrimiçi • Forum Rehberi

Merhaba! Ben WebmasterTicaret Asistanı. 🤖

Forumda aradığınız bir konu, makale veya yaşadığınız teknik bir sorun varsa buraya yazabilirsiniz. Uygun konuların bağlantılarını sizinle paylaşacağım!