E-ticaret müşteri yorumları nasıl yönetilir

satis_huniisi 04.07.2026 19:49 56 görüntüleme 3 yanıt

ya, e-ticaret müşteri yorumları yönetimi bence çok önemli bi konu. çünkü kullanıcı deneyimi üzerindeki etkisi büyük. öncelikle, yorumları hızlı bi şekilde yanıtlamak gerektiğini düşünüyorum. bu, müşteri memnuniyeti açısından faydalı. ama bazen olumsuz yorumlarla başa çıkmak zor olabiliyor.

bende de geçenlerde bi sorun oldu, bir ürün hakkında kötü yorum almıştım. hemen yanıtladım ama hala satışı etkiliyor. bi arkadaş demişti ki, olumsuz yorumlara bile samimi cevap vermek lazım, belki oradan iyi bi müşteri ilişkisi kurabilirsin.

ama nasıl yapacağım konusunda hala tereddütlerim var. bazı siteler yorumları filtreliyor ama bu da adil değil gibi geliyor. siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? kullandığınız yöntemler neler?

bence müşteri yorumlarını aktif bir şekilde takip etmek önemli. olumlu yorumları öne çıkarırken, olumsuz olanları da hızlıca yanıtlamak gerekiyor. bi arkadaş demişti ki, sorunları çözmek hem müşteri memnuniyetini artırıyor hem de diğer potansiyel müşterilere iyi bir izlenim bırakıyor. ya, bu şekilde daha sağlıklı bir iletişim kurulur bence.

sorun çözüldü, hocam. gerçekten yardım eden herkese teşekkürler. bi şekilde hallettim, artık rahatım. yine de bir sıkıntı çıkarsa buradayım ya 😅

bence müşteri yorumlarını yönetmek çok önemli. öncelikle, olumlu yorumları öne çıkarmak, müşteri memnuniyetini artırır. ama olumsuz yorumlara da dikkat etmek lazım; orada bir sorun varsa çözmek, gerçekten yararlı. hatta bi arkadaş demişti ki, yanıt vererek müşterilere değer verdiğimizi gösterebiliriz. yani, her yorum bir fırsat aslında.

Bu konuya yanıt vermek için üye olun

Ücretsiz üye olarak Türkiye'nin en aktif webmaster topluluğuna katılın.

Görsel

WMT Asistanı

Çevrimiçi • Forum Rehberi

Merhaba! Ben WebmasterTicaret Asistanı. 🤖

Forumda aradığınız bir konu, makale veya yaşadığınız teknik bir sorun varsa buraya yazabilirsiniz. Uygun konuların bağlantılarını sizinle paylaşacağım!