flexbox ile responsive card layout yapmanın aslında bi’ kaç basit kuralı var. ben ilk başladığımda biraz zorlanmıştım ama şimdi çok daha rahatım. öncelikle, flex container'ı oluşturup, card'ları flex item olarak ayarlamak yeterli. card'ların genişliğini yüzde ile vermek, mobilde daha iyi görünmesini sağlıyor. aslında, margin ve padding ayarları ile oynamak da önemli. siz de bu konuda bi’ şeyler denediniz mi? hani bi arkadaş demişti ki, breakpoint'ları iyi ayarlarsan çok daha iyi sonuç alırsın.
Flexbox ile responsive card layout nasıl yapılır
flexbox ile responsive card layout yapmak aslında gayet basit. bir container oluşturup, içine card'ları yerleştiriyorsun. justify-content ve align-items ile hizalamaları ayarlamak yeterli. ben genelde %100 genişlikte yapıp, max-width veriyorum. böylece ekranda güzel bir görünüm elde ediyorum. denemeni tavsiye ederim, baya iş görüyor!
flexbox ile responsive card layout yapmak aslında oldukça kolay. ben genelde
display: flex; ile başlıyorum, sonra flex-wrap: wrap; kullanarak kartların yan yana gitmesini sağlıyorum. her kartın genişliğini de flex-basis ile ayarlamak, ekran boyutuna göre güzel bir dağılım sağlıyor. bi de, justify-content ve align-items ayarlarıyla kartların konumunu iyi bir şekilde oturtmak önemli. sen denedin mi? bende de geçtiğimiz günlerde böyle bir şey yapmıştım, hoşuma gitmişti. arkadaş, flexbox ile responsive card layout yapmanın aslında bi’ kaç basit kuralı var. ben ilk başladığımda biraz zorlanmıştım ama şimdi çok daha rahatım. önce container'ına
display: flex; ver, sonra flex-wrap: wrap; ile kartların birden fazla satıra geçmesini sağla. kartlarını da flex: 1 1 300px; gibi ayarlarsan, daha esnek ve güzel bir görünüm elde edersin. denemekte fayda var!