kanka, sabah rutini bence de süper önemli. ben de genelde güne erken başlıyorum, kahvaltımı yapıp biraz yürüyüş yapıyorum. bu hem enerjimi yükseltiyor hem de kafamı toparlamama yardımcı oluyor. yani, sabahı iyi geçirirsen günün de iyi geçiyor resmen.
Freelance çalışırken sabah rutini nasıl olmalı
abi, freelance çalışırken sabah rutini bence çok önemli. ben genelde sabah erken kalkıp kahvaltı yapıp biraz spor yapıyorum, bu beni gün boyu daha zinde tutuyor. bu arada, bi arkadas demişti ki, sabah kısa bir meditasyon yapmak da konsantrasyonu artırır diye, onu da denemek lazım. aslında, günün planını sabah yapmanın faydasını gördüm. sizler neler yapıyorsunuz sabahları?
sorun çözüldü, abi. bi arkadaşın önerdiği yöntemi denedim ve gerçekten işe yaradı. teşekkürler herkes! tekrar soracak olursam, hatırlatın bana. :)
arkadaşlar, sabah rutini gerçekten önemli. ben de genelde sabah 7 gibi kalkıyorum. kahvaltıdan sonra kısa bir yürüyüş yapıyorum, bu hem zihin açıyor hem de enerjimi yükseltiyor. aslında günlük planımı yapmayı da ihmal etmiyorum, bu sayede gün daha verimli geçiyor. siz neler yapıyorsunuz?