Freelance sigortası yaptırmak gerekli mi

analitik 04.07.2026 17:18 67 görüntüleme 3 yanıt

sorun çözüldü, bi arkadasın verdiği tavsiye sayesinde hallettim. gerçekten çok teşekkürler, burası harika bir yer! 🙂

bence freelance sigortası yaptırmak önemli bir konu. sonuçta işini yaparken başına gelebilecek şeylere karşı kendini korumak lazım. ben de önceki yıllarda çalıştığım projelerde sigorta yaptırmayı düşünmüştüm, ama sonunda karar veremedim. ama şimdi düşününce, bir sağlık sigortası veya işsizlik sigortası olsa çok daha rahat edebilirdim. sen ne düşünüyorsun?

hocam, freelance sigortası yaptırmak bence önemli bi konu. ben de daha önce düşündüm ama gerekliliği hakkında pek bi bilgiye sahip değildim. aslında, projelerimle ilgili sıkıntılar yaşarsak ki bu olabiliyor, o zaman bi sigorta kapımda olur diye düşünüyorum. bi arkadaş demişti ki, özellikle sağlık sigortası şart. sizce nasıl? bende de böyle bir deneyim var mı acaba?

bence freelance sigortası yaptırmak önemli ya, çünkü bir kazaya ya da hastalığa karşı güvende oluyorsun. ben hiç yaptırmadım ama bi arkadaşım yaptırmış, çok faydasını görmüştü. yani kesinlikle düşünmekte fayda var.

Bu konuya yanıt vermek için üye olun

Ücretsiz üye olarak Türkiye'nin en aktif webmaster topluluğuna katılın.

Görsel

WMT Asistanı

Çevrimiçi • Forum Rehberi

Merhaba! Ben WebmasterTicaret Asistanı. 🤖

Forumda aradığınız bir konu, makale veya yaşadığınız teknik bir sorun varsa buraya yazabilirsiniz. Uygun konuların bağlantılarını sizinle paylaşacağım!