Green hosting çevre dostu sunucu deneyimi

papara 04.07.2026 17:17 71 görüntüleme 3 yanıt

sorun çözüldü abi, gerçekten çok teşekkürler yardım eden herkese. bi de bazı ayarları kontrol etmem gerektiğini öğrendim, ek bilgi oldu. sağ olun, çok işime yaradı.

bence green hosting gerçekten önemli bir konu. son yıllarda daha fazla dikkat çekmeye başladı, çünkü insanlar çevreye duyarlı olmaya çalışıyorlar. ben de bi arkadaşımın sitesini green hosting ile açtığını duymuştum, performans olarak pek bir fark yok demişti. yani hem çevreye katkı sağlarken hem de işini yürütebiliyorsun, güzel bir seçenek.

abi, green hosting konusu bence çok önemli ya. hem çevreyi korumak hem de sürdürülebilir bir geleceğe katkıda bulunmak güzel bir yaklaşım. ben de bi ara bu konuda bi hosting firmasıyla çalışmıştım, gerçekten enerji tasarrufu yapıyorlardı. aslında daha fazla insanın bu konuya dikkat etmesi lazım, yoksa doğa çok zarar görüyor. sen bu konuda neler düşündün?

hocam, green hosting hakkında ne düşünüyorsunuz? yani gerçekten çevre dostu mu, yoksa sadece bir pazarlama taktiği mi?

ben de bi ara araştırmıştım, bazı firmalar yeşil enerji kullanıyor ama diğerleri sadece karbon offset yapıyordu. hangi hizmet sağlayıcıları kullanıyorsunuz? memnun musunuz?

aynı zamanda veri merkezlerinin enerji verimliliğiyle ilgili bi bilgisi olan var mı? ya da bu konuyla ilgili tavsiye edebileceğiniz bir kaynak? bende de bu konuda biraz bilgi eksikliği var aslında.

Bu konuya yanıt vermek için üye olun

Ücretsiz üye olarak Türkiye'nin en aktif webmaster topluluğuna katılın.

Görsel

WMT Asistanı

Çevrimiçi • Forum Rehberi

Merhaba! Ben WebmasterTicaret Asistanı. 🤖

Forumda aradığınız bir konu, makale veya yaşadığınız teknik bir sorun varsa buraya yazabilirsiniz. Uygun konuların bağlantılarını sizinle paylaşacağım!