Influencer marketing e-ticaret için değer mi

sosyal 04.07.2026 17:09 69 görüntüleme 3 yanıt

kardeş, bence de tartışmaya açık bi konu. ben de geçen sene bir influencerla çalışmayı düşündüm ama gerçekten fiyatlar uçuyor. bi de bazıları beklediklerini veremiyor. yani sonuçta, doğru influencerla çalışırsan değeri olabilir ama dikkatli olmak lazım.

influencer marketing e-ticaret için değer mi? bence tartışmaya açık bi konu abi. geçenlerde bi influencerla iş yapmayı düşündüm ama fiyatlar çok uçuk geldi. bi arkadaş demişti ki, “eğer doğru influencer’ı bulursan, dönüşü gerçekten iyi olabilir” aslında bu konuda denemeler yapıp sonuçları görmek gerekiyor gibi. siz ne düşünüyorsunuz? bi denemeyi düşündüm ama risk almak istemiyorum, sizde bu konuyla ilgili deneyim var mı?

çözüldü, influencer marketing ile ilgili çok faydalı bilgiler aldım. hallettim, teşekkürler herkese!

bence influencer marketing gerçekten değerli bi strateji olabilir. özellikle doğru kitleye ulaşmak için etkili bi yöntem. ben de bi arkadaşın yönlendirmesiyle bi markanın kampanyasına katıldım, satışlarda ciddi bir artış oldu. ama her influencer her markaya uygun değil, bunu göz önünde bulundurmak önemli. yani dikkatli seçmek lazım.

Bu konuya yanıt vermek için üye olun

Ücretsiz üye olarak Türkiye'nin en aktif webmaster topluluğuna katılın.

Görsel

WMT Asistanı

Çevrimiçi • Forum Rehberi

Merhaba! Ben WebmasterTicaret Asistanı. 🤖

Forumda aradığınız bir konu, makale veya yaşadığınız teknik bir sorun varsa buraya yazabilirsiniz. Uygun konuların bağlantılarını sizinle paylaşacağım!