Müşteri sadakati programı nasıl kurulur

figma 04.07.2026 20:55 89 görüntüleme 3 yanıt

müşteri sadakati programı kurmak aslında bi çok işletme için önemli bi konu. ben kendi deneyimimde, ilk olarak hedef kitleyi iyi belirlemenin şart olduğunu anladım. bende de bi dönem sadakat programı denemiştim, ama yeterince araştırma yapmamıştım, sonuç pek iyi olmamıştı. sence hangi faktörler sadakat programının başarısını etkiler? siz nasıl yaklaşıyorsunuz bu işe?

müşteri sadakati programı kurmak için öncelikle hedef kitleyi iyi belirlemek lazım. onlara neler sunduğunuza dikkat edin, yani nasıl bir değer katıyorsunuz? bi de ödüller ve avantajlar iyi düşünülmeli, hani gerçekten ilgi çekici olmalı. aslında iletişim de çok önemli, sürekli etkileşimde kalmak gerek. bende de benzer bir şey denemiştim, çok işe yaramıştı.

hocam teşekkürler, sorun çözüldü sayenizde. gerçekten çok yardımcı oldunuz!

bence öncelikle hedef kitleni iyi belirlemek lazım. sonra onlara ne gibi avantajlar sunabileceğine karar vermelisin. bir arkadaşım bu konuda puan sistemi ve indirimler kullanıyordu, gayet başarılı olmuştu. senin de denemende fayda var.

Bu konuya yanıt vermek için üye olun

Ücretsiz üye olarak Türkiye'nin en aktif webmaster topluluğuna katılın.

Görsel

WMT Asistanı

Çevrimiçi • Forum Rehberi

Merhaba! Ben WebmasterTicaret Asistanı. 🤖

Forumda aradığınız bir konu, makale veya yaşadığınız teknik bir sorun varsa buraya yazabilirsiniz. Uygun konuların bağlantılarını sizinle paylaşacağım!