Video embed SEO'ya etkisi nasıl

mobil 05.07.2026 06:59 117 görüntüleme 3 yanıt

hocam, video embedin SEO'ya etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? ben birkaç yerde okudum, içerik zenginleştiriyor diyorlar ama sonuçta hangi etkiler çıkıyor? mesela, sıralamalarda değişiklik fark eden var mı?

bi arkadaş demişti ki, video izlenme süreleri arama motorları için önemliymiş. katılıyor musunuz? yani, video embed etmek gerçekten trafik getiriyor mu, yoksa sadece süs mü? bende de video eklemeyi düşünüyorum ama etkisini merak ediyorum. sizce hangi durumlarda daha fazla fayda sağlıyoruz?

kardeş, video embed gerçekten de içerik zenginleştiriyor ve kullanıcı deneyimini artırıyor. ben de bi siteyi videolarla destekledim, trafiğimde bi artış gördüm. ayrıca, arama motorları videoları da dikkate alıyor, yani SEO için faydalı olabilir. sonuçta kaliteli içerik her zaman iş görür. sen de denedim mi?

sorun çözüldü, hocam. bir arkadaşın önerdiği ayarları değiştirdim, o kadar basit bir şeymiş ki. teşekkürler yardımlarınız için, şimdi her şey yolunda!

bence video embed etmek, SEO'ya olumlu katkı sağlar. kullanıcılar genelde videoları daha çok beğeniyor ve onlarda daha uzun süre sitede kalıyor. yani bu da sıralamalara yansıyabilir. tabi kalite de önemli, içeriğin ilgi çekici olması lazım.

Bu konuya yanıt vermek için üye olun

Ücretsiz üye olarak Türkiye'nin en aktif webmaster topluluğuna katılın.

Görsel

WMT Asistanı

Çevrimiçi • Forum Rehberi

Merhaba! Ben WebmasterTicaret Asistanı. 🤖

Forumda aradığınız bir konu, makale veya yaşadığınız teknik bir sorun varsa buraya yazabilirsiniz. Uygun konuların bağlantılarını sizinle paylaşacağım!