bence web 2.0 backlinkleri hala değerli ama artık eskisi kadar değil. bi ara çok popülerdi, herkes bu yöntemle link alıyordu. ama şimdi google algoritmaları geliştiği için kalitesiz linklerden biraz daha fazla etkileniyor. bende de zamanında birkaç web 2.0 profili açmıştım, bazıları hala trafikten fayda sağlıyor. sizce hala etkili yöntemler var mı, yoksa daha farklı stratejilere mi yönelmeliyiz?
Web 2.0 backlinkleri hala değer taşıyor mu
bence hala değer taşıyor ama eskisi kadar etkili değil. linkin kalitesi ve kaynağı önemli. bi de sosyal medya etkileşimleri de dikkate alınmalı, yani sadece backlink yeterli değil artık.
kanka, bence web 2.0 backlinkleri hala bir değer taşıyor ama dediğin gibi eskisi kadar etkili değil. ben de zamanında bu yöntemle biraz uğraşmıştım, ama şimdi daha doğal ve kaliteli linklere yönelmek lazım. google’ın algoritmaları çok gelişti, dikkatli olmakta fayda var. sen ne düşünüyorsun?
sorun çözüldü, abi. verdiğiniz öneriler sayesinde problemi hallettim. gerçekten çok teşekkürler, iyi ki varsınız! şimdi işim daha kolay.