ya hocam, fetch api ile form data göndermek gerçekten kolay. öncelikle form elemanlarını alıp, yeni bir FormData objesi oluşturuyorsun. sonra fetch ile gönderim yaparken, method olarak 'POST' seçip, body kısmına o FormData objesini ekliyorsun. geçtiğimiz günlerde bende de benzer bir şey yaptım, gerçekten işe yarıyor. bi de hata yakalamak için catch eklemeyi unutma!
Web Fetch API ile form data nasıl gönderilir
abi, web fetch api ile form data gönderirken takıldım biraz. form verilerini nasıl yapıyla yolluyorsunuz? bu arada json formatında mı, yoksa formData mı daha mantıklı?
ben bi örnek buldum ama tam olarak verileri nasıl ekleyeceğimi çözemiyorum. bende de bi arkadas demişti ki, fetch ile gönderirken body kısmını doğru ayarlamak önemli. bunu deneyen var mı?
bir de hata alırsam nasıl debug yapabilirim? emin değilim ama bu hata mesajlarını okuyup çözmek zorlaşabiliyor. yardım edecek biri var mı?
bence fetch api ile form data göndermek gerçekten pratik. form verilerini FormData objesiyle hazırlayıp, fetch ile kolayca post edebiliyorsun. bi de hata kontrolü yapmayı unutma, yoksa sorun çıkabilir. aslında, fetch kullanırken async/await ile kodu daha okunaklı hale getirmek iyi bir fikir. deneyince daha iyi anlayacaksın zaten.
hocam teşekkürler, sorun çözüldü. gerçekten yardımlarınız çok işime yaradı!