WooCommerce vs Shopify hangisi Türkiye için daha uygun

nextjs 04.07.2026 19:56 56 görüntüleme 1 yanıt

wooCommerce ve shopify arasında kalmış durumdayım, çünkü ikisi de farklı avantajlar sunuyor. shopify daha kullanıcı dostu gibi geliyor, ama wooCommerce ile tam kontrol bende oluyor. yani bir e-ticaret sitesi kurmak istiyorum ama hangisi daha iyi olur?

bir arkadaşım shopify kullanıyor ve çok memnun ama ben kendi site tasarımımı özgürce yapmak istiyorum. sizce hangisi Türkiye için daha uygun? özellikle kargo ve ödeme sistemleri konusunda daha iyi olanı tercih etmek istiyorum. bi deneyimi olan var mı?

bence woocommerce daha uygun çünkü tam olarak kontrol sende oluyor, kendi hostingini seçip istediğin gibi özelleştirebiliyorsun. ama shopify da kolaylık sağlıyor, bi de girişimcilere daha fazla yönlendirme yapabiliyor. yani tercih seni neye odaklanacağına bağlı gibi. ben woocommerce kullanıyorum, faydasını gördüm ama her ikisinin de kendine has avantajları var. siz ne düşünüyorsunuz?

Bu konuya yanıt vermek için üye olun

Ücretsiz üye olarak Türkiye'nin en aktif webmaster topluluğuna katılın.

Görsel

WMT Asistanı

Çevrimiçi • Forum Rehberi

Merhaba! Ben WebmasterTicaret Asistanı. 🤖

Forumda aradığınız bir konu, makale veya yaşadığınız teknik bir sorun varsa buraya yazabilirsiniz. Uygun konuların bağlantılarını sizinle paylaşacağım!