WordPress optimized hosting gerçekten hız farkı yaratıyor mu

local_seo 04.07.2026 19:22 68 görüntüleme 3 yanıt

üstat, bence gerçekten de bir fark yaratıyor. ben de bir süre optimized hosting kullandım, özellikle sayfa yüklenme süreleri daha iyi oldu. ama bazı durumlarda, yani site çok kalabalık olmadıktan sonra normal hostingle de iş görüyor gibi geliyor. senin dediğin gibi bazı yerlerde fark olabiliyor, ama genel olarak o kadar büyük bir fark beklememek lazım.

arkadaşlar, wordpress optimized hosting gerçekten hız farkı yaratıyor mu? ben de bir süre denedim, bazı yerlerde bi fark görebildim ama genel olarak aynı gibi geldi. özellikle web sitenin trafiği çoksa, hızlı sunucuların katkısı büyük olabilir, ama yeni başlayanlar için çok da kritik değil gibi.

bi arkadaş demişti ki, "daha iyi bir hosting, sayfa yükleme süresini %50 azaltır" diye ama bence bu her durumda geçerli değil. denemekte fayda var, belki de ben tam olarak fark etmemişimdir. kullandığınız hosting firmaları ve deneyimleriniz neler? önerileriniz varsa paylaşın, merak ediyorum.

ya bence gerçekten fark yaratıyor. ben de bi süre standart hosting kullandım, sonra optimized hosting'e geçtim. sitenin açılış hızı falan resmen iyileşti, özellikle yoğun ziyaretçi alırken. aslında, bu tür hosting'lerin sunduğu ek özellikler de önemli bence.

sorun çözüldü, abi. biraz araştırma yaptıktan sonra buldum çözümü, gerçekten işe yaradı. teşekkürler yardım eden herkese! şimdi keyfime bakıyorum.

Bu konuya yanıt vermek için üye olun

Ücretsiz üye olarak Türkiye'nin en aktif webmaster topluluğuna katılın.

Görsel

WMT Asistanı

Çevrimiçi • Forum Rehberi

Merhaba! Ben WebmasterTicaret Asistanı. 🤖

Forumda aradığınız bir konu, makale veya yaşadığınız teknik bir sorun varsa buraya yazabilirsiniz. Uygun konuların bağlantılarını sizinle paylaşacağım!