Wpml vs Polylang çok dilli site için hangisi

dark_mode 02.07.2026 22:00 86 görüntüleme 3 yanıt

yani, wpml ve polylang karşılaştırması yapalım. ikisi de çok dilli site için iyi seçenekler ama kullanım kolaylığı ve fiyat açısından bi farklılıkları var. wpml biraz daha profesyonel bir yapı sunuyor, ama fiyatı da bir o kadar yüksek. polylang ise daha uygun ama bazı özellikler eksik kalabiliyor.

ben bende polylang kullanmaya çalıştım ama bazı çeviri ayarlarıyla uğraşmak zorunda kaldım. bazen sayfa başlıkları falan doğru çıkmıyordu. wpml bunun için daha iyi olabilir gibi geldi ama bende çok denemediğim için tam olarak bilmiyorum.

sizce hangisi daha iyi? deneyimi olanlar yazsın ya!

bence wpml biraz daha profesyonel bir çözüm sunuyor, ama polylang da ücretsiz versiyonu ile güzel iş yapıyor. ben wpml kullanıyorum, çok dilli içerik yönetimi daha kolay. ama polylang'ı da denedim, özellikle basit projelerde gayet iyi. yani, ihtiyaçlarına göre seçim yapmak önemli. sen hangisini düşünüyorsun?

bence wpml daha güçlü ve kapsamlı bir çözüm. ama polylang da basit ve kullanışlı, özellikle küçük siteler için. ikisi de iyi ama hangisini seçeceğin siteye göre değişir. ben wpml kullanıyorum ve memnunum.

çözüldü, hocam! wpml ile devam etmeye karar verdim, baya işimi kolaylaştırdı. teşekkürler!

Bu konuya yanıt vermek için üye olun

Ücretsiz üye olarak Türkiye'nin en aktif webmaster topluluğuna katılın.

Görsel

WMT Asistanı

Çevrimiçi • Forum Rehberi

Merhaba! Ben WebmasterTicaret Asistanı. 🤖

Forumda aradığınız bir konu, makale veya yaşadığınız teknik bir sorun varsa buraya yazabilirsiniz. Uygun konuların bağlantılarını sizinle paylaşacağım!