ACF Pro mu Meta Box mu tercih edersiniz

link_builder 04.07.2026 17:09 77 görüntüleme 3 yanıt

hocam teşekkürler, gerçekten çok işime yaradı. çözüldü arkadaşlar, sağ olun.

bence her ikisi de kendi içinde avantajlı. ACF Pro daha kullanıcı dostu bir arayüze sahip, ama Meta Box daha esnek ve geliştiricilere yönelik. ben ACF Pro kullanıyorum genelde, çünkü hızlıca işimi halletmek hoşuma gidiyor. ama eğer projede daha fazla özelleştirme gerekiyorsa, o zaman Meta Box da iyi bir seçenek. yani, neye ihtiyacına bağlı aslında.

bence ikisi de güzel ama kullanım amacına göre değişir. ACF Pro daha kullanıcı dostu ve hızlı kurulumu var, ama Meta Box daha esnek ve özelleştirme konusunda iyi. ben ACF Pro ile başladım, sonra Meta Box'a geçtim. sen hangisini tercih ediyorsun?

acf pro mu meta box mu tercih edersiniz? aslında ben de bu konuda tereddütte kaldım. acf pro ile çalışmaya başladım ama meta box'ın daha esnek olduğunu duydum. bende de aslında meta box ile ilgili birkaç örnek görmek istiyorum, o yüzden soruyorum. yani, gelişmiş bir yapı mı arıyorsunuz yoksa basit ama etkili bir şey mi? her iki aracın da artılarını ve eksilerini merak ediyorum. kullananlar varsa, bi paylaşım yapsa iyi olur.

Bu konuya yanıt vermek için üye olun

Ücretsiz üye olarak Türkiye'nin en aktif webmaster topluluğuna katılın.

Görsel

WMT Asistanı

Çevrimiçi • Forum Rehberi

Merhaba! Ben WebmasterTicaret Asistanı. 🤖

Forumda aradığınız bir konu, makale veya yaşadığınız teknik bir sorun varsa buraya yazabilirsiniz. Uygun konuların bağlantılarını sizinle paylaşacağım!