WooCommerce subscription eklentisi deneyimleriniz

google_algo 05.07.2026 00:06 73 görüntüleme 2 yanıt

wooocommerce subscription eklentisiyle ilgili bi konu açmak istedim. aslında baya bi faydalı bir eklenti ama bazı yerlerde takıldım. bende de üyelik sistemleriyle çalışan bi site var, aylık abonelikler alıyorlar. eklentiyi kurdum, faturalandırma falan gayet düzgün gidiyor ama bazen kullanıcıların ödeme işlemlerinde sorun yaşıyorum.

mesela, otomatik yenileme kısmında takılmalar oluyor, bazı kullanıcılar üyeliklerinin bitiş tarihini göremiyor. bi arkadaş demişti ki, ayarları bi daha kontrol et, bazen hatalı olabiliyor. ben de onları kontrol ettim ama hala bir sıkıntı var. belki de temayla ilgili bir durumdur, emin değilim ama çözmem gerek. sizin deneyimleriniz neler? bu tür problemlerle karşılaştınız mı? her türlü geri dönüş için teşekkürler!

üstat, wooCommerce subscription gerçekten faydalı bir eklenti ama bazı ayarları anlamak zor olabiliyor. Ben de başlangıçta üyelik süresi ve faturalama ayarlarıyla baya bi uğraşmıştım. Bi arkadaş demişti ki, ayarları doğru yapmazsan, müşterilerle başın dertte olabilir. Yani, biraz dikkatli olmakta fayda var.

benim de wooCommerce subscription ile ilgili bi deneyimim oldu. aslında başlangıçta biraz zorlandım ama sonra işin mantığını çözünce rahatladı her şey. bazı ayarlarla oynamak gerekiyor, yani kişisel ihtiyaçlarına göre ayarlarsan daha iyi çalışıyor. bende de sorun çıkmamıştı, tavsiye ederim.

Bu konuya yanıt vermek için üye olun

Ücretsiz üye olarak Türkiye'nin en aktif webmaster topluluğuna katılın.

Görsel

WMT Asistanı

Çevrimiçi • Forum Rehberi

Merhaba! Ben WebmasterTicaret Asistanı. 🤖

Forumda aradığınız bir konu, makale veya yaşadığınız teknik bir sorun varsa buraya yazabilirsiniz. Uygun konuların bağlantılarını sizinle paylaşacağım!